Λόγω των συνεχόμενων ανατιμήσεων σε πολλά από τα προϊόντα μας δεν ισχύουν οι υπάρχουσες τιμές και διαθεσιμότητες. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2751029165 ή με e-mail στο sales@dimopanas.gr , για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες τιμές και διαθεσιμότητες πριν από την παραγγελία σας. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση! close
  • Dimopanas - ROVER POMPE ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ COLOMBO INOX OIL 18

ROVER POMPE ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ COLOMBO INOX OIL 18

Φίλτρα Λαδιού
Διαθεσιμότητα 1-3 ημέρες
€416,50
Ο COLOMBO® FILTER περιλαμβάνει μια ηλεκτρική αντλία και ένα σύστημα φιλτραρίσματος που ονομάζεται σύστημα πιεσμένου στρώματος. Αυτή η ειδική μέθοδος φιλτραρίσματος καθαρίζει τα ποτά σε πολύ

Ο COLOMBO® FILTER περιλαμβάνει μια ηλεκτρική αντλία και ένα σύστημα φιλτραρίσματος που ονομάζεται σύστημα πιεσμένου στρώματος.
Αυτή η ειδική μέθοδος φιλτραρίσματος καθαρίζει τα ποτά σε πολύ υψηλά πρότυπα χωρίς να επηρεάζει τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά του επεξεργασμένου υγρού και είναι επομένως μια πολύ δημοφιλής επιλογή τόσο για οικιακά συστήματα φίλτρων όσο και για επαγγελματική χρήση, για παράδειγμα σε οινοποιεία, φαρμακευτικά εργοστάσια, εργαστήρια και ζυθοποιεία - οπουδήποτε είναι απαραίτητο να φιλτράρετε ένα ποτό έτσι ώστε να μπορεί να σερβιριστεί ή να εμφιαλωθεί απόλυτα καθαρό και χωρίς ίχνη τυχόν ανεπιθύμητων υπολειμμάτων.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ: ο COLOMBO® FILTER έχει σχεδιαστεί κυρίως για το φιλτράρισμα ποτών, έτσι ώστε όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται να είναι τέλεια συμβατά με υγρά για ανθρώπινη κατανάλωση.
Συστήνεται ιδιαίτερα για το φιλτράρισμα όλων των κοινών φυτικών ελαίων. Δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση εκτός από τον καθαρισμό ρουτίνας.
Κατά την αγορά του COLOMBO® FILTER, οι πελάτες αποκτούν το πρόσθετο όφελος από την αγορά δύο συσκευών σε ένα. θα είναι σε θέση να φιλτράρουν τα ποτά τους και στη συνέχεια, εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να αποσυνδέσουν την αντλία από το φίλτρο και να την χρησιμοποιήσουν μόνη της για απλή μεταφορά υγρών.

ROVER POMPE ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ COLOMBO INOX OIL 18

> Παροχή : 200-300 lt/h
> Ισχύς : 0,9hp
> Τάση : 230V - 50HZ
> Διάσταση : 20 x 20
> 18 Σειρές διηθητικού χαρτιού σε ανοξείδωτες πλάκες
Λοιπές Πληροφορίες

Δεν βρέθηκαν άλλες πληροφορίες για το προϊόν
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν;
Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα!

Αποστολή Πανελλαδικά

Στέλνουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Καλέστε μας για να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση!

Πληρωμές

Ασφαλείς παραγγελίες μέσω κρυπτογράφησης

Επιστροφές

Διαβάστε τους όρους επιστροφών