Λόγω των συνεχόμενων ανατιμήσεων σε πολλά από τα προϊόντα μας δεν ισχύουν οι υπάρχουσες τιμές και διαθεσιμότητες. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2751029165 ή με e-mail στο sales@dimopanas.gr , για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες τιμές και διαθεσιμότητες πριν από την παραγγελία σας. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση! close

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η εταιρεία ΔΗΜΟΠΑΝΑΣ σας δίνει το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή/και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη.

Στην εταιρεία μας έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από μας, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα όπως ακριβώς ορίζεται από το Ν.2251/1994 αρ.3ε παρ. 1. Στην περίπτωση αυτή , σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος η πολιτική που ακολουθεί το κατάστημά μας εναρμονίζεται πλήρως με το Ν.2251/1994 αρ.3β παρ.1 εδ. ιβ & ιγ καθώς και το αρ. 534 επ. του Αστικού Κώδικα Δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του ν.2251/94 και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:
1.Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
2.Επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη τηλεφωνικά με το κατάστημα μας στο τηλ. 27510-29165/29730
3.Το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο προϊόν, λάθος προϊόν κτλ.).

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Παρακαλούμε κατεβάστε και συμπληρώστε το ακόλουθο έντυπο επιστροφής, το οποίο και θα μας στείλετε.
Έντυπο Επιστροφής

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Όταν κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.dimopanas.gr για προϊόντα που ανήκουν στην γκάμα των προϊόντων μας, έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα που κάνατε την παραγγελία. Επίσης έχετε την δυνατότητα ακύρωσης, όταν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων μας στο 2751029165 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο sales@dimopanas.grΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας, το www.dimopanas.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.

1. Μέσω πιστωτικής κάρτας
Σας δίνουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα για τις αγορές σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται κάρτες Visa, MasterCard, American Express, Maestro. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται στην ηλεκτρονική μας σελίδα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος που παρέχεται από την EUROBANK
• Για αγορές κάτω των 100 € υπάρχει δυνατότητα έως 3 άτοκων δόσεων
• Για αγορές κάτω των 300€ υπάρχει δυνατότητα έως 4 άτοκων δόσεων
• Για αγορές άνω των 300€ υπάρχει δυνατότητα έως 6 άτοκων δόσεων

2.Μέσω αντικαταβολής (Αποκλειστικά μέσω courier)
(+1,50€ / παραγγελία)

3.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν σας βολεύει η αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Μπορείτε να καταθέσετε το τελικό ποσό της παραγγελίας σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς τραπεζών και να μας αποστείλετε email στο sales@dimopanas.gr ή fax στο 27514 40404 δίνοντας μας τον κωδικό της παραγγελίας σας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας και μεσω web banking, για μεγαλύτερη ευκολία και άμεση ολοκλήρωση της συναλλαγής.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Τράπεζα EUROBANK
Αρ.Τραπεζικού λογαριασμού: 0026.0114.68.02000.45437
ΙΒΑΝ: GR 0302601140000680200045437

Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
Αρ.Τραπεζικού λογαριασμού: 314.40.227341
ΙΒΑΝ: GR 5601103140000031440227341

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΩΣ
Αρ.Τραπεζικού λογαριασμού: 55 0008 2952 161
ΙΒΑΝ: GR 59 0172 5000 0055 0008 2952 161

4. Παραλαβή και πληρωμή από το κατάστημά μας.
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών.Τρόποι Αποστολής

Σκοπός μας είναι η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.
Η εταιρία Δημοπάνας σας δίνει 4 δυνατούς τρόπους παράδοσης των προϊόντων σας :

1. Αποστολη εντός Αργολίδος
Η εταιρία Δημοπάνας σας αποστέλλει την παραγγελία σας εντός Αργολίδας με δωρεάν μεταφορικά, για αγορές προϊόντων άνω των 150€ και κάτω τον 20kg.

2. Εταιρεία Ταχυμεταφοράς
Η εταιρία Δημοπάνας σας αποστέλλει την παραγγελία σας με εταιρεία courier. Η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα της παραγγελίας σας, εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως τις 2 εργάσιμες ημέρες. Το ακριβές κόστος των εξόδων μεταφοράς το πληροφορείστε όταν πάτε να ολοκληρώσετε μια αγορά.

3. Μεταφορική Εταιρία
Για δέματα μεγάλου βάρους ή όγκου συνίσταται η αποστολή των προϊόντων με πρακτορείο μεταφορών. Η επιβάρυνση της μεταφοράς των προϊόντων από το κατάστημα μας μέχρι τα γραφεία της συνεργαζόμενης μεταφορικής στην Αθήνα καλύπτεται από το κατάστημα μας. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα σε 2-5 εργάσιμες μέρες στην νησιωτική Ελλάδα και σε 3-10 εργάσιμες μέρες στις δυσπρόσιτες περιοχές. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Το κόστος της αποστολής των προϊόντων από τη μεταφορική εταιρία στη περιοχή του πελάτη επιβαρύνει τον πελάτη και πληρώνεται στη μεταφορική εταιρεία..

4.Παραλαβή από το κατάστημα
H εταιρία Δημοπάνας σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, από τις εγκαταστάσεις μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε προηγουμένως επικοινωνήσει μαζί μας, ώστε η παραγγελία σας να είναι έτοιμη για παραλαβή. Η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας Δευτέρα-Τετάρτη 8.00 – 14.00, Τρίτη- Πέμπτη – Παρασκευή 8.00 – 14.00/17:30-20:30, Σάββατο 8.00 – 14.00)

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ-ΔΟΚΙΜΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ

Ογκώδη δέματα
Σε περίπτωση που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος, το οποίο υπολογίζεται σε κιλά αν πολλαπλασιάσουμε τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας (μετρημένες σε εκατοστά) και διαιρέσουμε με το 5000. Ισχύει η σχέση : Ογκομετρικό βάρος = Μήκος x Ύψος x Πλάτος / 5.000

Η Εταιρία Δημοπάνας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 27510 29165 / 27510 29730

Αποστολή Πανελλαδικά

Στέλνουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Καλέστε μας για να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση!

Πληρωμές

Ασφαλείς παραγγελίες μέσω κρυπτογράφησης

Επιστροφές

Διαβάστε τους όρους επιστροφών